SPOZNAJTE NOVOSTI PRI ARKETIPU

25.11.2022

Novosti

Z veseljem vam predstavljamo katalog “Newbook 2023” z novostmi, ki so bile predstavljene na zadnjem “Salone del mobile” v Milanu. S tem katalogom vam želimo ponuditi več namigov in idej s široko paleto stilov, barv, zaključkov in kombinacij za vašo dnevno sobo, spalnico in zunanje prostore. V vsakem izdelku in postavitvi je mogoče opaziti arketipovo izjemno skrb za detajle: izbrani materiali, dizajn in barve so rezultat natančnega in premišljenega postopka.

Arketipo new book 2023 season summer spring italian furniture firenze design luxury sofa bed couch home decor interiors architecture architect dnevna soba sedežna garnitura spalnica dom prenova stanovanja hiša načrti notranji oblikovalec
Back Pack sedežna garnitura Arketipo

Z modelom “BACK PACK” je Giuseppe Viganò ustvaril sedežno garnituro, ki ni samo funkcionalna, ampak je videti kot najbolj vabljiv prostor za večurno sedenje in sprostitev. Z Back Packom lahko ustvarite prijetno in udobno dnevno sobo, ki odraža vaš svet in življenski slog. Plišaste blazine, visokokakovostni leseni deli, modularni koncepti in lahkoten pridih zaokrožijo ta osupljiv dizajn.

LINIJA VRTNEGA POHIŠTVA

Arketipo je začel s proizvajanjem vrtnega pohištva. Nova zunanja kolekcija Maura Lipparinija premika meje arketipovega pogleda in potrjuje njegov stil, za katerega je značilen ekskluziven dizajn, ki sledi notranjim estetskim konotacijam in vzpostavlja skupni jezik med notranjim in zunanjim pohištvom. Kolekcija črpa navdih iz sodobne arhitekture, za katero so značilne lahke in ozke kovinske strukture brez prostorskih meja. Družina vključuje sedežne garniture, naslanjače, ležalnik in majhne mizice, ki se lahko uporabljajo tako za bivalne prostore kot za gostinstvo.

Arketipo new book 2023 season summer spring italian furniture firenze design luxury sofa bed couch home decor interiors architecture architect dnevna soba sedežna garnitura spalnica dom prenova stanovanja hiša načrti notranji oblikovalec zunanje pohištvo vrt ureditev okolice udobje luksuzno pohištvo
Kolekcija Santos

Nova zunanja sedežna garnitura Santos, ki jo je oblikoval Gino Carollo, je najde navdih v naravi in uporablja močne geometrijske linije za prepletanje in prekrivanje, da ustvari dinamično obliko. Santos je sedežna garnitura, ki združuje sedeže in blazine z integriranimi funkcionalnimi površinami, ki ustvarjajo igro oblik in funkcij.

Zunanja sedežna garnitura Punta Ala, za katero so značilne ima temeljno strukturo iz kovine, zasnovano kot sofiticirana a ob enem robustna košara, ki služi za namestitev mehkih blazin, ki dajejo občutek prijetne sprostitve. Punta Ala poudarja harmonijo med togimi cevastimi linijami nosilne lupine in preprostimi, mehkimi volumni sedežne površine, pri čemer uporablja pravilo kompozicijske čistosti.

Vizije notranjega oblikovanja prihodnosti

Od tradicionalnih materialov do najsodobnejših tehnik Arketipo sprejema prihodnost notranjega oblikovanja, spremlja novosti in ustvarja harmonijo tradicije in prihodnosti.

Ko ustvarimo nov izdelek ali serijo novih izdelkov, je vse kar počnemo, dodelano do vseh najmanjših podrobnosti. Materiali, ki jih izberemo, končni dizajn, barve, ki jih ujamemo. O vsem razmišljamo, zato je pogovor o naših novih izdelkih vedno čustven proces. Introspektivno smo se vrgli v pretekla obdobja in potešili svoje želje v kolekciji, ki se globoko potopi v sloge in nove materiale. Gre za poklon preteklim časom in zajemanje njihovega bistva v njihovih pogledih in zvokih, veselo raziskovanje njihove ponudbe in ob tem doživljanje novih čutnih užitkov.

Arketipo Firenze

Vabljeni k ogledu celotnega kataloga Arketipo

Vsi izdelki so na voljo v salonu Artidea.