JEDILNICE

Jedilnice so prostor druženja in pogosto del kuhinj ali pa predstavljajo prehod med kuhinjo in dnevnim prostorom, kjer lahko prevzamejo stil obeh prostorov ali pa izstopajo s samosvojim stilom. Italijanski ponudniki v svoje kolekcije jedilnic vključujejo jedilne mize in stole različnih oblik in materialov, katerih izbira je odvisna od njim namenjenega prostora. Izbira je ogromna, vse od klasičnih do modernih in minimalističnih modelov.

Icon
Icon

Prilagodljivost, modularnost in personalizacija, prefinjena estetika ter visoka kakovost v smislu materialov in izdelave so ključ do uspeha Leme. Lema je dobro uveljavljen italijanski proizvajalec pohištva s koreninami, ki segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja. Ena od edinstvenih značilnosti Leme je njena močna vez s svetom dizajna, saj konstatno spremljajo trende in inovacije, ki omogočajo večje udobje bivanja in ob enem obdržijo svoj estetski izgled. Skozi zgodovino podjetja je Lema sodelovala z vodilnimi oblikovalci, ki so združili proizvodno strokovno znanje s svojim njihovim talentom za odličen učinek pohištva v prostoru.

Icon
Icon
Icon

Misija: Biti poseben na vsak način. Podjetje ponuja jedilne mize in stole, ki ne sodijo le v okvire konvencionalne notranje opreme, temveč je pohištvo ustvarjeno za drzne rešitve pri oblikovanju moderne jedilnice. Jedilne mize zaznamuje šarm arhitekture kombiniran z modernim dizajnom. Rezultat je jedilna miza z dinamičnim karakterjem. Klasične linije in detajli sodobnega okusa so glavne karakteristike elegantnih stolov, ki izvrstno dopolnjujejo Arketipo jedilne mize, lahko pa funkcionirajo tudi kot samostojni pohištveni elementi.

Icon

Pošljite nam svoje povpraševanje

Kontakt form