Kuhinje

Že od nekdaj so kuhinje eden glavnih prostorov dogajanja, kjer se kuha, peče, pripravlja in druži. Zato je pomembno, da kuhinje niso le estetsko dovršene, temveč tudi funkcionalne in kvalitetne, da smo z njimi zadovoljni vsaj desetletje.

Icon

V salonu Artidea ponujamo modularne sestave kuhinj, kar pomeni, da se elementi popolnoma prilagodijo vašim željam in potrebam. Raznolikost materialov je pestra, tako da se vaše sanje o idealni kuhinji lahko prav res uresničijo

Kuhinjska enota ali kuhinjski otok? Staro stanovanje ali podstrešje? Enosobno stanovanje ali večsobna hiša? Obstaja nešteto bivalnih prostorov z edinstvenimi, individualnimi lastnostmi, vendar je vsem skupno eno – srce stanovanja je kuhinja. Kuhinje so tako različne kot ljudje, ki v njih kuhajo. Kako bi torej bilo, če bi imeli brezmejno svobodo pri oblikovanju in načrtovanju kuhinje? Sistemi odvoda pare, ki so tako edinstveni, kot vi sami: Ne glede na to, ali potrebujete kompaktne ali modularne sisteme, z uporabo konfiguratorja boste zagotovo našli ustrezen odvod pare.

Pošljite nam svoje povpraševanje

Kontakt form