O nas

Artidea je bistveno več kot salon notranje opreme, saj vas s strokovnim svetovanjem in fleksibilnim pristopom ekipa popelje skozi proces, ki ga boste vzljubili in ponosni boste na končne rezultate.

Ohranjamo 20-letno tradicijo na slovenskem trgu in skozi leta smo se optimizirali v svetovalno – prodajni salon. V Artidei nudimo namreč tudi projektiranje in oblikovanje notranjih ter zunanjih projektov vse od zasnove pa do končnega projekta. Pri svetovanju in načrtovanju se poslužujemo opreme priznanih oblikovalskih imen pohištvene industrije, s katero vsak prostor, bivalni ali poslovni, pridobi svoje posebno vzdušje.

NUDIMO TUDI PROJEKTIRANJE PROSTORA

Zagotovili bomo podrobne, razčlenjene cene za projekt notranje opreme, skupaj z ocenjeno razpoložljivostjo in dobavnimi roki.
Upravljali bomo postopek naročanja, da zagotovimo, da pohištvo in oprema prispeta v zaporedju ob pravem času.

Pri nas poskrbimo tudi za naše najbolj zahtevne stranke z izbranim in sofisticiranim okusom, tako da lahko v svoj novi prostor, ustvarjen na podlagi lastnih želja, vstopijo z navdušenjem.

Popeljali vas bomo skozi prijetno izkušnjo projektiranja ali prenove vašega prostora in vzljubili boste proces, saj bomo prisluhnili vašim željam in s strokovnim znanjem podpirali vašo kreativnost.