Dnevne Sobe

Unikatnost, moderni stil in italijansko poreklo so temeljne vrednote znamke Arketipo. Drzni dizajn in skrbno izbrane kombinacije materialov ter barv vas bodo ponesli v čisto novi estetski svet. Arketipo ponuja posamezne kose vrhunskega pohištva, hkrati pa tudi omogoči celoten izgled – ”total look” – posameznih interjerjev, med katerimi spadajo tudi dnevne sobe. Kolekcije vključujejo nadstandardne sedežne garniture, fotelje tabureje, stranske in klubske mize ter predalnike.

Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli. Arflex je že od nekdaj konstantno usmerjen v eksperimentiranje, saj je začetnik marsikaterega znanega in ikonskega dizajna, ki pa so ga skozi leta reinterpretirali mnogi drugi uspešni oblikovalci in proizvajalci. Arflex zaznamujejo preproste, a zanimive in elegantne mehke linije, ki v kombinaciji z izjemnim udobjem prepričajo vsakega navdušenca ikonskega dizajna z italijansko tradicijo.

Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika. Dizajn dnevnih sob zajema kreativnost in izjemno tehnologijo v proizvodnji sedežnih garnitur, dnevnih in knjižnih sestavov ter klubskih miz, kar privede do modernih in elegantnih pohištvenih sistemov.

Pošljite nam svoje povpraševanje