Dnevne Sobe

Najbolj družabni prostor v vsakem domu, kjer se vsi zbirajo in preživijo največ časa, je dnevna soba. Ravno zato je pomembna atmosfera dnevne sobe, ki jo zaznamuje notranja oprema: sedežne garniture, klubske in stranske mize, dnevni sestavi in naslanjači.

Icon
Icon

Prilagodljivost, modularnost in personalizacija, prefinjena estetika ter visoka kakovost v smislu materialov in izdelave so ključ do uspeha Leme. Lema je dobro uveljavljen italijanski proizvajalec pohištva s koreninami, ki segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja. Ena od edinstvenih značilnosti Leme je njena močna vez s svetom dizajna, saj konstatno spremljajo trende in inovacije, ki omogočajo večje udobje bivanja in ob enem obdržijo svoj estetski izgled. Skozi zgodovino podjetja je Lema sodelovala z vodilnimi oblikovalci, ki so združili proizvodno strokovno znanje s svojim njihovim talentom za odličen učinek pohištva v prostoru. . Kolekcije vključujejo nadstandardne sedežne garniture, fotelje tabureje, stranske in klubske mize ter predalnike.

Icon
Icon
Icon

Milansko podjetje z izjemno zgodovino, ki se odlikuje na področju sedalnih površin – sedežne garniture, fotelji in stoli. Arflex je že od nekdaj konstantno usmerjen v eksperimentiranje, saj je začetnik marsikaterega znanega in ikonskega dizajna, ki pa so ga skozi leta reinterpretirali mnogi drugi uspešni oblikovalci in proizvajalci. Arflex zaznamujejo preproste, a zanimive in elegantne mehke linije, ki v kombinaciji z izjemnim udobjem prepričajo vsakega navdušenca ikonskega dizajna z italijansko tradicijo.

Icon
Icon
Icon

Pianca je podjetje, ki sledi 500 let dolgi lokalni mizarski tradiciji in usmerja svoj fokus v pohištvene elemente, ki izboljšajo življenje posameznika. Dizajn dnevnih sob zajema kreativnost in izjemno tehnologijo v proizvodnji sedežnih garnitur, dnevnih in knjižnih sestavov ter klubskih miz, kar privede do modernih in elegantnih pohištvenih sistemov.

Icon
Icon
Icon

Unikatnost, moderni stil in italijansko poreklo so temeljne vrednote znamke Arketipo. Drzni dizajn in skrbno izbrane kombinacije materialov ter barv vas bodo ponesli v čisto novi estetski svet. Arketipo ponuja posamezne kose vrhunskega pohištva, hkrati pa tudi omogoči celoten izgled – ”total look” – posameznih interjerjev, med katerimi spadajo tudi dnevne sobe. Kolekcije vključujejo nadstandardne sedežne garniture, fotelje tabureje, stranske in klubske mize ter predalnike.

Icon

Pošljite nam svoje povpraševanje