Spalnice

Spalnice so intimni prostor, kjer se vsak dan zjutraj zbudimo in zvečer zaspimo. Podajajo nam občutek sproščenosti, saj so namenjene počitku in nam ponoči nudijo zatočišče. Zato je pomembno, da je temu primerna tudi oprema v spalnici in je tako postelja oblikovana po vašem okusu, kjer v prednosti ni le videz, temveč tudi udobje.

Icon
Icon

Na podlagi obstoječega prostora je potrebna tudi prava izbira velikosti in oblike postelje, da se v spalnici ne boste počutili utesnjene, hkrati pa boste imeli dovolj prostora za komfortno spanje. Italijanski proizvajalci spalnic in postelj ponujajo različne modele in materiale: vse od klasičnih,modernih, razkošnih in luksuznih. Izbira je vaša!

Icon
Icon
Icon

Lema vsako leto povečuje ponudbo kolekcij spalnic ter nudi postelje novih oblik, materialov ter barv, ki v domu ustvarijo toploto in pripomorejo k boljšemu počutju. Unikaten značaj moderne postelje pridobijo zaradi velikega poudarka na detajle, ki dajejo videz ročne izdelave. Lemine postelje, ustvarjene praktično po meri, spadajo v vsako okolje, vse od modernega do klasičnega.

Icon
Icon
Icon

Misija podjetja: tehnični in estetski koncept izdelkov, ki lahko izboljšajo posameznikovo življenje. Pianca se osredotoča na kreativne in elegantne pohištvene sisteme, ki zajemajo tudi moderne in tradicionalne postelje ter notranjo opremo v sklopu spalnic.

Icon

Pošljite nam svoje povpraševanje

Kontakt form