GARDEROBNE SOBE

Omare in garderobne sobe so obvezni del vsake spalnice – manjše ali večje, vse so funkcionalne in nam omogočajo hitri dostop do naših oblačil. Omare so lahko odprtega tipa ali zaprte s krilnimi ali drsnimi vrati, lahko zasedajo eno steno v spalnici ali pa se jim dodeli svoj prostor, ki je ponavadi povezan s spalnico. Italijanski proizvajalci ponujajo klasične in moderne sestave v različnih materialih in barvah, tako da se najde primerna garderobna soba ali omara prav za vsak prostor in vsakega še tako zahtevnega naročnika z izbranim okusom.

Icon
Icon

Modularnost, estetska dovršenost in prilagajanje po meri so ključ garderobnih omar Lema, kar naročnikom ponudi popolno svobodo v smislu dizajna in personalizacije. Lemine garderobne in vgradne omare so konstantno v razvoju in stremijo k fleksibilnosti: na razpolago so različne velikosti, modeli, načini odpiranja, materiali, dodatki itd

Icon
Icon
Icon

Pianca garderobne omare dopolnijo vsako spalnico in ji vnesejo duh sodobnega življenja. Organizirano notranjost vsake garderobne in vgradne omare garantira notranja oprema, ki ponuja funkcionalne rešitve s poudarki na detajlih.

Icon

Pošljite nam svoje povpraševanje

Kontakt form