Lema navdušuje z novimi kosi! Predstavljamo vam naš izbor.

13.8.2023

Uncategorized

V svetu pohištva se Lema lahko pohvali z neustavljivim stopnjevanjem estetskega in funkcionalnega pohištva. Tokrat vam predstavljamo izbor novih biserov, ki bodo vašemu domu dodali pridih sodobnosti, udobja in elegance.

Sedežna Garnitura Groovy: Izjemno udobna modularna sedežna garnitura s trdim okvirjem

Igra med togimi in mehkimi oblikami: sedežna garnitura Groovy uteleša bistvo sprostitve v vitki strukturi. Kvadratne oblike in dodatna mehkoba: ravnovesje med udobjem in linearnostjo je osrednja točka, okoli katere je Lema zgradil celoten projekt sedežne garniture Groovy, zaradi česar je popoln interpret filozofije, ki temelji na sprostitvi; kjer sta udobje in modularnost temeljni značilnosti.

Groovy sedežna garnitura je podprta z nevidnimi nogami, podporna konstrukcija je iz usnja, medtem ko so blazine lahko prekrite s tkanino ali usnjem. Igra kombinacij prehaja iz materiala na kromatsko površino zahvaljujoč možnostim kombiniranja elementov različnih barv, tkanin in tekstur.

lema_divani_groovy_01

Postelja Lullaby: Sanje Na Dotik

aša spalnica je prostor, kjer se umirite, si oddahnete in se pripravite na nov dan. Postelja Lullaby je več kot le kos pohištva – je oaza miru in udobja, ki vas bo vsak večer pričakala z odprtimi rokami.

Ideje iz preteklosti ustvarjajo kolekcijo, ki izstopa zaradi estetskega raziskovanja in pozornosti do podrobnosti. Kolekcija Lullaby za spalni prostor, ki sta jo oblikovala Studio Ludovica+Roberto Palomba, predstavlja cilj poglobljenih raziskav na področju obdelave tekstila, še posebej na področju šivanja odej. Postelja iz kolekcije Lullaby ima čiste, bistvene linije z visokim, mogočnim vzglavjem z močnim geometričnim odtisom in mehkim, ovijajočim učinkom, ki ga poudarja njeno oblazinjenje. Prava novost se nanaša na dizajn posteljnega okvirja, katerega geometrija zariše lahkotno in namerno zračno obliko z diskretnim vizualnim učinkom. Okrasni šivi v kontinuiteti z vzglavjem dopolnjujejo harmonijo dizajna.

lullaby_letto__02

Eureka Bar: Oboževali ga boste vi in vaši gostje

Večplasten sistem, zasnovan za prilagajanje sodobnemu življenjskemu slogu. Eureka širi svoja kompozicijska obzorja z Eureka barom, večnamensko enoto za shranjevanje, ki se lahko popolnoma integrira z Armadio al Centimetro. Obloga, prekrita z usnjem ali semišom, ki je značilnost Eureke, skriva mešanico elementov, ki lahko uokvirijo elegantno stekleno posodo in dragocene steklenice likerja. Prilagodljiva v vseh podrobnostih in opremljena za vsako potrebo, je Eureka dopolnjena z zložljivim vozičkom, ki ga je mogoče namestiti blizu prostora, zasnovanega za najboljšo hladilno tehnologijo.

Eureka Bar vam ponuja prostor za shranjevanje pijač, kozarcev in dodatkov, obenem pa je tudi eleganten kos, ki bo zagotovo pritegnil poglede gostov. To je kraj, kjer se boste lahko sprostili in uživali v trenutkih druženja ter ob tem ohranjali estetski nivo vašega prostora.

domači bar, home bar, bar, kuhinja, dnevna soba

Sedežna Garnitura Niveaux: Vsestranski kavč za vaš dnevni prostor

Niveaux obstaja različici s premičnimi hrbti in tudi v različici s fiksnimi hrbti. Več slogov Niveaux ustvarja kompozicije, ki lahko izrazijo mladostno in novo osebnost sedežne garniture, ki jo lahko postavite v kateri koli prostor. Od najmodernejših do najbolj klasičnih, Niveaux ustvarja neskončne možnosti, zahvaljujoč različnim kvadratnim, pravokotnim in asimetričnim oblazinjenim sedežnim modulom, ki so na voljo s stranskimi mizicami, ki so kombinirane z nizom naslonjal in blazin. Predlogi vključujejo različne kombinacije tkanin in ton sur ton tekstur.

Sistem Garderobnih Omar Ventitre: Okolju prijazna rešitev po meri

Estetika združuje moči s funkcionalnostjo z uporabo trajnostne perspektive. Lema ponovno revolucionira koncept garderobne omare in ga na novo interpretira v sodobnem ključu, s čimer daje življenje VentiTre: zelo prilagodljiv modularni sistem, izdelan iz materialov, ki jih je mogoče popolnoma reciklirati.

Sistem, ki izpolnjuje potrebe strank in oblikovalcev. V različici brez stenskih panelov se VentiTre predstavlja kot preprost, inteligenten in vsestranski sistem, ki začrta prostor, ne da bi ga obtežil. Za kompleksnejši oblikovalski predlog VentiTre naredi ploščo protagonista in jo dvigne kot platno, na katerem lahko ustvarite svoj projekt garderobne omare.

Deluxe različica za garderobno omaro, izdelano po meri, ki prikazuje vašo osebnost: VentiTre postavlja nov izziv v smislu personalizacije, zahvaljujoč še širšemu naboru zaključkov, s katerimi lahko sestavite simfonijo barv in materialov, ki bo vsak prostor naredila edinstven. Vsako različico VentiTre je mogoče obogatiti s široko paleto opreme v katalogu: od bolj klasične, kot so predalniki in police, do novih elementov, kot so zaprti predelki in steklene vitrine za shranjevanje in zaščito najdragocenejših predmetov in predmetov. VentiTre odlikuje tudi integriran brezkabelni sistem LED osvetlitve, ki omogoča optimalno osvetlitev in hkrati zagotavlja hitrost in enostavno montažo.

Novi izdelki proizvajalca pohištva Lema predstavljajo prefinjenost, udobje in praktičnost. S sedežno garnituro Groovy, posteljo Lullaby, Eureka Barom, sedežno garnituro Niveaux in sistemom garderobnih omar Ventitre se Lema ponovno potrjuje kot vodilno ime v svetu pohištvenega dizajna. Vsi ti izdelki združujejo estetiko, udobje in funkcionalnost, ki bo vašemu domu dodala prav posebno vrednost. Izkoristite te edinstvene kose pohištva in ustvarite prostor, ki bo odražal vaš osebni stil in uporabnost.