CESAR KUHINJE

15.1.2023

Kuhinje

DESIGNING WELLBEING

Cesar

Kuhinja je na nek način naš domači raziskovalni laboratorij in prostor za dušo. Potrebuje dobro organizacijo, a tudi družabno naravo. Razum in čustva imajo svoje mesto v kuhinji in v srcu ljudi, ki vanjo vnašajo življenje. Cesar je postavil ljudi v središče svojih projektov.  Dobro počutje je Cesarjeva prioriteta, vsi izdelki so razviti ob upoštevanju le tega. Zadovoljstvo tistih, ki se odločijo za kuhinjo Cesar, se meri z užitkom in veseljem, ki ga Cesar kuhinja vnese v dom. Cesar kuhinje omogočajo svobodno izražanje tistega, ki bo kuhinjo uporabljal in v njej živel. Verjamejo, da kuhinja zrcali osebnost človeka. 

Arketipo new book 2023 season summer spring italian furniture firenze design luxury sofa bed couch home decor interiors architecture architect dnevna soba sedežna garnitura spalnica dom prenova stanovanja hiša načrti notranji oblikovalec zunanje pohištvo vrt ureditev okolice udobje luksuzno pohištvo cesar kuhinja dom jedilnica marmor luksuzna kuhinja kitchen furniture luxury kuhinjaponaročilu

INOVATIVNOST IN TRADICIJA 

Kuhinje Cesar so v celoti izdelane v Italiji, kar zagotavlja mednarodno priznano raven odličnosti. Proizvodni obrat v Pramaggioreju blizu Benetk ima najsodobnejšo tehnologijo: večina proizvodnje poteka tam, tako da je zagotovljen neposreden nadzor nad vsako komponento v vsaki posamezni fazi proizvodnje. Cesarjevo obrtniško znanje, spretnosti in izkušnje združujejo s skrbjo za najmanjše podrobnosti, da bi vsak kos naredili edinstven in ekskluziven.

Proizvajalec posveti veliko pozornosti funkcionalnosti in razvija ergonomske rešitve za uporabnike. Njihove rešitve naredijo vašo kuhinjo bolj prijetno za bivanje, funkcionalno in primerno za vaš življenski slog. 

Predstavljamo vam nekaj njihovih inovativnih rešitev za popolno kuhinjo. 

IN STORAGE

Za čim boljši izkoristek prostora baznih, stenskih in visokih elementov Cesar ponuja široko paleto visokokakovostnih, izjemno tehnoloških, notranjih dodatkov. Vse je organizirano na učinkovit, urejen in takoj dostopen način.

OUT – Wall waiter

Wall Waiter je inovativen večnamenski modul, ki lahko drži in organizira številne predmete, ki se uporabljajo v kuhinji. Spustna sprednja stran postane dodatna polica, medtem ko vgrajena led lučka osvetljuje delovno ploščo in najpogosteje uporabljene dodatke. Module lahko uporabljate samostojno, v vrsti ali enega na drugem za največjo svobodo načrtovanja.

FIRE HOBS – kuhalne plošče

Ne glede na to ali gre za indukcijsko, plinsko, stekleno ali jekleno kuhalno ploščo, je to ena od osrednjih točk kuhinje. Lahko se namesti na vrh ali v vdolbino pultaj; tako ali tako se ujema ali kontrastira z materialom in zaključkom zgornjega dela. To središče kuhinje izraža osebnost in daje dušo kuhinji.

summer spring italian furniture firenze design luxury sofa bed couch home decor interiors architecture architect dnevna soba sedežna garnitura spalnica dom prenova stanovanja hiša načrti notranji oblikovalec zunanje pohištvo vrt ureditev okolice udobje luksuzno pohištvo cesar kuhinja dom jedilnica marmor luksuzna kuhinja kitchen furniture luxury kuhinjaponaročilu organizacija ergonomsko ergonomiija kuhalna plošča kuhinjski pult bela tehnika kuhinjska oprema bora napa

KUHINJSKO KORITO

Utelešenje delovnega kotička,kuhinjsko korito ponuja različne formalne in funkcionalne možnosti skupaj z delovno ploščo, na katero je nameščen. Lahko ima eno ali dve koriti, lahko je vgradno ali neposredno vrezan v delovno površino; Cesar ponuja rešitve, ki najbolje zadovoljujejo specifične funkcionalne in estetske zahteve uporabnika.

ureditev okolice udobje luksuzno pohištvo cesar kuhinja dom jedilnica marmor luksuzna kuhinja kitchen furniture luxury kuhinjaponaročilu organizacija ergonomsko ergonomiija kuhalna plošča kuhinjski pult bela tehnika kuhinjska oprema bora napa kuhinjsko korito pomivalno korito stroj pomivalec

MOVING INTO: FLUIDITY, MATERIAL AND COLOUR

Potovanja, na katera se lahko kdorkoli poda, kakor želi, v iskanju nenehno spreminjajočih se oblik, ki jih pretočnost, materiali in barve prevzemajo v Cesarjevih izdelkih. Fluidnost je del vsakega projekta, ki nam omogoča bolj dinamično premikanje po prostoru in se ponovno pojavlja v priložnosti za kombiniranje različnih kolekcij.

Vabljeni na posvet s strokovnjaki v salon Artidea, ki vam bodo svetovali in pomagali pri projektiranju vaše sanjske kuhinje.