Garsonjera za Bežigradom

09.02.2018

Prenovili smo garsonjero za Bežigradom za naročnico, ki si je zaželela moderno opremljen dom. Toplino in domačnost smo dosegli z dimljenim hrastovim parketom in kvalitetno opremo v odtenkih sive in bež barve.

Kopalnica v garsonjeri

Prenovo smo začeli v kopalnici, kjer smo zamenjali sanitarno opremo in položili novo stensko in talno keramiko v peščeni barvi.  Tuš smo zasteklili, zato tudi kopalnica navidezno deluje večja. V steni smo naredili priročno nišo za vsa mila in šampone, katerih odlagalno mesto vedno predstavlja težavo in zavzame dodaten prostor.

Kopalnica z nišo in zastekljenim tušom

Dnevni/nočni del garsonjere

Kuhinje na željo naročnice nismo menjali, smo pa zato vnesli novo vgradno omaro z drsnimi vrati v visokem sijaju, ki prostor navidezno podaljša. Pred njo smo postavili raztegljivo sedežno garnituro v temno sivi barvi in klubsko mizo s pogledom proti televiziji. Svetla preproga lepo zaključuje spalni oziroma dnevni prostor in ga hkrati navidezno ločuje od jedilnice.

Vgradna omara z drsnimi vrati, siva raztegljiva sedežna garnitura, arketipo klubska mizica       Lema Selecta knjižne omare, jedilna miza, stoli, vgradna drsna garderobna omara, raztegljiva sedežna garnitura, klubska mizica, preproga

Jedilnico sestavljajo stoli in raztegljiva minimalistična bela miza z nogami, ki ne zasedajo veliko prostora. Nad njo visijo dekorativna svetila, ki predstavljajo fokus garsonjere in poleg stene z beton efektom popestrijo interjer.

Prostor navsezadnje v enovito zgodbo povezujejo funkcionalni in razgibani regali, ki služijo shranjevanju knjig, kozarcev in multimedijskih elementov.

Lema selecta knjižne omare, jedilna miza Kristalia, jedilni stoli kristalia, dnevni sestav Lema T030, luči Penta Glo, kuhinja        Lema selecta, Kristalia bela miza in sivi stoli

Naše ostale projekte si lahko ogledate v rubriki Projekti.